Laster inn Høgevarde
– fremtidens høyfjellsdestinasjon

Høgevarde – tett på naturen, tett på Oslo

Hovedstadens nærmeste høyfjell venter på deg

Offpiste nær Oslo – Høgevarde

Visste du at høyfjellet ligger rett rundt hjørnet? Bare 90 minutter fra Oslo har vi skapt et fristed som har alt: Vakre naturopplevelser året rundt, med bærekraft som grunntanke.

Høgevarde ligger på Norefjellplatået, med utsikt til både Hallingskarvet, Jotunheimen og Rondane. Fra hytteveggen brer fjellheimen seg utover med nesten uendelige turmuligheter. Området Høgevarde er tilpasset den moderne friluftsentusiasten og passer perfekt for både barnefamilier, par, single og vennegrupper.

Vil du være først i køen?

Meld din interesse

Nyt naturen året rundt

Mange hyttefelt i fjellet er hovedsakelig utviklet for vinterbruk. Det synes vi er synd, for fjellet er minst like fint om sommeren. Derfor bygger vi nå ett av Europas største nettverk av tilrettelagte sykkelstier, som ferdigstilles i løpet av de neste årene. I tillegg finner du flere vann rett i nærheten, der du kan fiske, padle og bade. Visste du at vannet i Krøderen har noen av de høyeste badetemperaturene i landet? Hopp uti ved enden av sykkelstien! Garantert forfriskende etter en deilig tur på to hjul. 

Sykkelstier på Høgevarde nær Oslo

Stisykling: På Høgevarde kommer ett av Europas største nettverk av sykkelstier.

Vi har selvfølgelig ikke glemt vintersesongen heller. På Høgevarde finner du rikelig med preparerte skiløyper og et alpinanlegg. Også alpinanlegget kommer til å utvides kraftig i tiden som kommer, og vil by på svært lekent terreng for skientusiaster. Og jaktmulighetene? De er gode året rundt!

Interiør i de nye miljøvennlige leilighetene på Høgevarde

BÆREKRAFTIG: Velg mellom lekre leiligheter fra 38–100 m2 i høyfjellet på Høgevarde.

Tidligere var store, overdådige hytter med størst mulig avstand til naboene en trend i mange høyfjellsområder. I dag har fokuset flyttet seg over på bærekraft og begrensing av naturinngrep. Her ligger Høgevarde helt i tet. Med miljø i tankene har vi bygget et leilighetsbygg der du kan nyte natur og fellesskap i skjønn forening. Leilighetene har areal på mellom 38 og 100 kvadratmeter. 

Miljø i fokus

Det er ingen tvil om at framtidas hyttedrøm er nødt til å være bærekraftig. Derfor er miljøhensyn ledende i alle deler av Høgevarde-prosjektet.

  • Leilighetsbygget er bygget i kortreist massivtre. I tillegg brukes gjenbrukte og up cyclede materialer i store deler av interiør og bygningsmasse.
  • Vi planlegger smarte delingsløsninger for sportsutstyr, slik at du slipper å kjøpe alpinutstyr til hele familien.
  • Fellesløsninger sparer plass, slik at man kan bevare mer av naturen. Rett utenfor leiligheten finner du derfor blant annet smøreboder og gapahuker.
  • Vi utvikler vårt eget digitale verktøy for utleie og administrasjon av fritidsboligen din. Senger som blir mye brukt er miljømessig bedre enn senger som står tomme i oppvarmede bygg. Utleiemodeller blir derfor sentrale i våre leilighetsprosjekter- lett å administrere, bra for miljøet- og bra for lommeboka di!  
Den nye fjellparken på Høgevarde

Nå har du sjansen til å sikre deg en bit av Oslos nærmeste høyfjell. Vi er i gang med byggingen av bærekraftige leiligheter, str. 38 til 100 kvadratmeter.

Ja, takk! Send meg informasjon om de nye leilighetene på Høgevarde.

Jeg ønsker å...
Takk for din interesse! Vi vil holde deg oppdatert på utviklingen av Høgevarde.
Obs! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.

Utforsk Høgevarde

Stisykling på Høgevardes sykkelstier
Her kommer vinteren!

Østlandets puddermekka - kun 90 min fra Oslo

Den nye fjellparken på Høgevarde
Halvparten er allerede solgt

Nå stikkes spaden i jorden i Høgevarde Fjellpark

Stisykling på Høgevardes sykkelstier
Sykkelstier i verdens fineste terreng

Stisykling på Høgevarde

Den nye fjellparken på Høgevarde
Fremtidens bærekraftige fjelldestinasjon

Bo i miljøvennlig massivtreleilighet på Høgevarde

Offpiste på Høgevarde
Høgevarde – tett på naturen, tett på Oslo

Oslos nærmeste høyfjell venter på deg

Tur i fjellet på Høgevarde
Klar for fjellet på 90 minutter!

Helårs fjelldestinasjon - halvannen time med bil fra Oslo